Çfarë te bejme kur macja e z’ezë “të pret” rrugën?

HomeArtikuj

Çfarë te bejme kur macja e z’ezë “të pret” rrugën?

Autor. Cfare te bejme kur macja e z’ezë “të pret” rrugën?Kur macja e z’ezë “të pret” rrugën.Nëse duke e kaluar rrugën, qoftë në këmbë apo m

Ka thënë Muhammedi ﷺ: Do të vijë koha kur njerëzimi do të ketë pamjen e njeriut, por zemrat sikur të ujqërve…
Pas dy vitesh, fëmijët kthehen në xhamitë e shenjta!
VALLË, A KA ARDHUR KOHA, TË CILËN E KA PARALAJMËRUAR PEJGAMBERI (ALEJHI SELAM)?

Autor.

Cfare te bejme kur macja e z’ezë “të pret” rrugën?Kur macja e z’ezë “të pret” rrugën.Nëse duke e kaluar rrugën, qoftë në këmbë apo me veturë, një mace e z’ezë ua ‘pret’ rrugën, atëherë ju duhet ta ndryshoni drejtimin apo të ktheheni, pasi kjo është një shenjë e fatk’eqësisë. Në mesjetë, macet konsideroheshin kafshë të shtrigave, kështu për të mos pësuar ndonjë fatk’eqësi, ato edhe m’byteshin.

Pra kjo eshte nje bestytni e cila nuk ka baze ne Islam dhe eshte haram te besohet ne gjana te tilla, nese ajo shkon rruges dhe te del para do te thote se ajo po shkon rruges se vete edhe ti rruges tane edhe gjithqka eshte ne rregull. Allahu e din me se miri.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0