Cfarë duhet të thuash kur futesh në shtëpi?

Homepyetje

Cfarë duhet të thuash kur futesh në shtëpi?

Muhammedi alejhisselam thotë: ” Kur të hyjë njeriu në shtëpinë e tij le të thotë: ALL-LLAHUMME INNI ESELUKE HAJREL MEVLEXHI VE HAJREL MAHR

A mund të na i tregoni disa mrekulli të Kuranit?
SubhanAllah,Cfare e beri kete femije ne djep te flas ?
A shpërblehet ai që e lexon Kuranin edhe nëse nuk e kupton atë?

Muhammedi alejhisselam thotë: ” Kur të hyjë njeriu në shtëpinë e tij le të
thotë:

ALL-LLAHUMME INNI ESELUKE HAJREL MEVLEXHI VE HAJREL MAHREXHI,
BISMIL-LAHI VELEXHNA VE BISMIL-LAHI HAREXHNA
VE `ALALL-LLAHI RABBINA TEVEKKELNA

” O All-llahu jonë, të lusim që hyrja jonë të jetë e mirë dhe dalja jonë të jetë e mirë. Me emër të All-llahut hymë dhe me emër të All-llahut dalim, dhe në Të, që është Zoti ynë, mbështetemi”] Ebu Davudi

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0