Category: Video

1 2 10 / 14 POSTS
Ngjarje Tronditese Ndëgjone Beri Kete Veper Me Nenen E Tij Dhe Per 40 Vite Nuk Ju Pranua Haxhi?!

Ngjarje Tronditese Ndëgjone Beri Kete Veper Me Nenen E Tij Dhe Per 40 Vite Nuk Ju Pranua Haxhi?!

Ngjarje tronditese! Beri kete veper me nenen e tij dhe per 40 vite nuk ju pranua Haxhi…! Shikojeni video https://youtu.be/MGCYUeTOXRI Te [...]
Ilahia e re “Nana n’shpi t’pleqve!” nga Adem Ramadani

Ilahia e re “Nana n’shpi t’pleqve!” nga Adem Ramadani

I mirënjohuri ilahist Adem Ramadani ka publikuar ilahinë e re me titull “Nana n’shpi t’pleqve!” duke prekur një temë mjaftë të ndieshme. [...]
Lutja e cila largon çdo hall, brengë dhe vështirësi! Lutja e Profetit Junus Alejhiselam

Lutja e cila largon çdo hall, brengë dhe vështirësi! Lutja e Profetit Junus Alejhiselam

Lutja e cila largon çdo hall, brengë dhe vështirësi! Lutja e Profetit Junus Alejhiselam https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1C63AOr69IHF [...]
Hoxh pse se burri bën t’i marrë 4 gra, e gruaja jo 4 burra? Përgjigja është fantastike! (VIDEO).

Hoxh pse se burri bën t’i marrë 4 gra, e gruaja jo 4 burra? Përgjigja është fantastike! (VIDEO).

Hoxh pse se burri bën t’i marrë 4 gra, e gruaja jo 4 burra? Përgjigja është fantastike! (VIDEO) Pse burri bën t’i marrë 4 gra, e gruaja jo [...]
Dashuria ndaj Allahut!

Dashuria ndaj Allahut!

Dashuria ndaj Allahut! https://m.youtube.com/watch?v=wtQGcpTkExw Bekir Halimi... [...]
Pyetje:A e ke dëgjuar këtë tregim?

Pyetje:A e ke dëgjuar këtë tregim?

Pyetje:A e ke dëgjuar këtë tregim? https://www.youtube.com/watch?v=pwzcUbEib7k Hoxhë Bekir Halimi [...]
Ibën Tejmiju dhe metoda e dijes dhe drejtësisë!

Ibën Tejmiju dhe metoda e dijes dhe drejtësisë!

Ibën Tejmiju dhe metoda e dijes dhe drejtësisë! https://www.youtube.com/watch?v=d8rIhCjoTCs&t=9s Hoxhë Bekir Halimi... [...]
Numri i femrave do të jet më i madh se sa i meshkujve (Shenjë nga Kijameti).

Numri i femrave do të jet më i madh se sa i meshkujve (Shenjë nga Kijameti).

Numri i femrave do të jet më i madh se sa i meshkujve (Shenjë nga Kijameti) https://youtu.be/OgUYIGcIGNU Numri i femrave do [...]
Nuk ndjej dashuri ndaj burrit!

Nuk ndjej dashuri ndaj burrit!

Nuk ndjej dashuri ndaj burrit! Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kem [...]
Si të falësh namazin? Për fillestarët.

Si të falësh namazin? Për fillestarët.

Si të falësh namazin? Për fillestarët. https://www.youtube.com/watch?v=utKfmFXViPE Si të falësh namazin? Për fillestarët. [...]
1 2 10 / 14 POSTS