Category: Kuzhine

Pse orizi në restorante ka shije më të mirë se ai që gatuhet në shtëpi! Ja disa sekret të shefave të kuzhinë që amvisat duhet t`i dinë!

Pse orizi në restorante ka shije më të mirë se ai që gatuhet në shtëpi! Ja disa sekret të shefave të kuzhinë që amvisat duhet t`i dinë!

Zakonisht kur gatuani oriz ne shtepi,ju ndiqni udhezimet ne paketimin e tij,por perseri shija ne fund nuk eshte sic e prisnit. Orizi i gatu [...]
Trilece me krem – KEK ME KAKAO dhe Malaga ëmbelsirë me banane dhe çokollatë.

Trilece me krem – KEK ME KAKAO dhe Malaga ëmbelsirë me banane dhe çokollatë.

Lexojeni Trilece me krem - KEK ME KAKAO dhe Malaga ëmbelsirë me banane dhe çokollatë. https://m.youtube.com/watch?v=3uU3Cqv7dq8&list=PLf [...]
Si behet Revania me nje recet te Re Gatimi.

Si behet Revania me nje recet te Re Gatimi.

Si behet Revania me nje recet te Re Gatimi. https://m.youtube.com/watch?v=u0o8eN9uZ0c&list=PLfn95cWLYUeWrsFHz22c3LLKxQrbHEh1Y&index=3 Si beh [...]
PETULLA TE FSHIRA – Krepa Korçarë – Kuzhina Shqiptare | Arti Gatimit

PETULLA TE FSHIRA – Krepa Korçarë – Kuzhina Shqiptare | Arti Gatimit

PETULLA TE FSHIRA - Krepa Korçarë - Kuzhina Shqiptare | Arti Gatimit https://m.youtube.com/watch?v=XiRa4iNWAts PETULLA TE FSHIRA - Krepa Korça [...]
Recetë e shijshme verore: Patellxhanë me djath dhe majdanoz.

Recetë e shijshme verore: Patellxhanë me djath dhe majdanoz.

Recetë e shijshme verore: Patel lxhanë me djath dhe majdanoz https://m.youtube.com/watch?v=Yc1fnDV1Izk Recetë e shijshme verore: Patel lxh [...]
PITE NE TIGAN.

PITE NE TIGAN.

PITE NE TIGAN. https://m.youtube.com/watch?v=em2qMdshPgg PITE NE TIGAN. [...]
6 / 6 POSTS