Çasti kur Zoti thërret Engjëllin Xhibril:

HomeArtikuj

Çasti kur Zoti thërret Engjëllin Xhibril:

Autor. Çasti kur Zoti thërret Engjëllin Xhibril. Emocionale! Elvis Naçi.Çasti kur Zoti thërret Ëngjëllin Xhibril. Elvis Naçi. Meditojm ne k

HUTBE] – Babai i tyre kishte qenë njeri i mir.
4 Mrekullitë e Kuranit për ate qe hesht.
Ebu Bekri (Allahu qoftë i kënaqur me të!)[1] [HUTBE]

Autor.

Çasti kur Zoti thërret Engjëllin Xhibril. Emocionale! Elvis Naçi.Çasti kur Zoti thërret Ëngjëllin Xhibril. Elvis Naçi. Meditojm ne krijimin e qiejve dhe te tokes se pasha Allahun nej njeri sado i dijshem te jete i cili mendon thelle ne krijimin e qiejve madheshtor duke fulluar edhe me qiejt edhe token,

edhe yjet edhe planetet, galaktikat henen token dhe me malet dhe me kodrat dhe me diellin edhe me oqeanet do te jete besimtare i pa diskutushem, e si mund ja humbi Sunduesi i Madhe I Miri i Madhe Ai qe na ka dhane neve …

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0