“Borgji ndaj punĂ«torit”

HomeVideo

“Borgji ndaj punĂ«torit”

“Borgji ndaj punĂ«torit”

Vogëlushi Rejan, dhe dera e Xhenetit Rejan!!
Keto jane fjalet me te dashura tek Allahu ndaj thuaji ato cdo dite!
Dashuria ndaj Allahut!

“Borgji ndaj punĂ«torit”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0