Borgji ndaj punëtorit!

HomeArtikuj

Borgji ndaj punëtorit!

Borgji ndaj punëtorit!

Buzëqeshja jote i ndriçon të gjithë përreth teje!
Allahu na falte: Mos faIja e namazit të sabahut në kohë e vet, nga mekatet e mëdha..!?
Dhe Kush e thotë këtë lutje 4 herë, Allahu do ta shpëtojë atë ditë nga Zjarri.”

Borgji ndaj punëtorit!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0