Bazuar në fjalën e të Dërguarit, sal-lAllahu alejhi ue selem: “Fjala më e dashur tek Allahu është:

HomeArtikuj

Bazuar në fjalën e të Dërguarit, sal-lAllahu alejhi ue selem: “Fjala më e dashur tek Allahu është:

Lexojeni… Bazuar në fjalën e të Dërguarit, sal-lAllahu alejhi ue selem: “Fjala më e dashur tek Allahu është:Thënia Subhanallahi ue bihamdih

Kur personi vjen heret ne xhami diten e xhuma, atehere le te falet derisa te vij imami!
Nëse njeriu është në tualet, si e thotë besmelen?
KALIMI I NATË SË PARË TË MARTESËS!

Lexojeni…

Bazuar në fjalën e të Dërguarit, sal-lAllahu alejhi ue selem: “Fjala më e dashur tek Allahu është:Thënia Subhanallahi ue bihamdihi:Bazuar në fjalën e të Dërguarit, sal-lAllahu alejhi ue selem: “Fjala më e dashur tek Allahu është: Subhanallahi ue bihamdihi – I Lartësuar qoftë Allahu dhe Atij i përket falënderimi.” (Shënon Muslimi)

11) Thënia Subhanallah, Elhamdulilah, La ilahe il-lAllah dhe Allahu Ekber:Bazuar në fjalën e të Dërguarit, sal-lAllahu alejhi ue selem: “Fjalët më të dashura tek Allahu janë katër: Subhanallah, Elhamdulilah, La ilahe il-lAllah dhe Allahu Ekber.” (Shënon Muslimi)

LajmiPress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0