Author: Abullah Gashi

1 2 3 92 10 / 916 POSTS
Pyetje:Ç’kuptim kanë fjalët “Allahu teala dhe Allahu aze ve xhel”?

Pyetje:Ç’kuptim kanë fjalët “Allahu teala dhe Allahu aze ve xhel”?

Pyetja: 1. Çfarë kuptimi kanë fjalët: “Allahu teala dhe Allahu aze ve xhel”? 2. Kam dëgjuar se Zoti rri mbi Arsh, por çka është Arshi? [...]
Pyetje:A është nikabi obligim?

Pyetje:A është nikabi obligim?

Pyetja: A është nikabi farz (lexo: obligim) apo sunet? Nëse është sunet, a lejohet ta mbajmë një kohë dhe nëse kemi vështirësi përsëri të k [...]
Pyetje:A ka mundësi që dikush të lexojë  Kuran, por Kurani e mallkon atë?

Pyetje:A ka mundësi që dikush të lexojë Kuran, por Kurani e mallkon atë?

Pyetja: A ka ndonjë hadith që thotë: “Ka mundësi që dikush të lexojë Kuran, por Kurani e mallkon atë”? *** Përgjigjja: Falënderime [...]
Pyetje:A na humbin begatitë si shkak i mëkateve?

Pyetje:A na humbin begatitë si shkak i mëkateve?

Pyetja: Kam lexuar se një nga pasojat e mëkatit është dënimi nga Allahu dhe humbja e bekimit dhe për këtë shkak kam qarë me frikë. Ju lutem [...]
Sunetet e neglizhuara të Pejgamberit s.a.v.s!

Sunetet e neglizhuara të Pejgamberit s.a.v.s!

Shkruan: prof.dr. Fuad Sedić Ti ndihmosh të pafuqishmit dhe atyre që u është bërë padrejtësi! Ne jemi dëshmitarë të padrejtësisë dhe zul [...]
Vetura e godet për vdekje një shtetase siriane në Fushë Kosovë!!

Vetura e godet për vdekje një shtetase siriane në Fushë Kosovë!!

Policia e Kosovës ka bërë ditur se pas goditjes nga një veturë ka vdekur shtetasja siriane. Rasti ka ndodhur në fshatin Harilaq të Fushë Ko [...]
Pyetje:A lejohet me dalë me një femer?

Pyetje:A lejohet me dalë me një femer?

Pyetje:A lejohet me dalë me një femer?.. https://m.youtube.com/watch?v=XcU5wrZAalE&feature=youtu.be [...]
Pyetje:A lejohet të haet mishi i lepurit?

Pyetje:A lejohet të haet mishi i lepurit?

Pyetje:A lejohet të haet mishi i lepurit? https://m.youtube.com/watch?v=llASmhT6xB0&feature=youtu.be [...]
E ftova në takim gruan që nuk ishte bashkëshortja ime (ngjarje e vërtetë)..!

E ftova në takim gruan që nuk ishte bashkëshortja ime (ngjarje e vërtetë)..!

E ftova në takim gruan që nuk ishte bashkëshortja ime (ngjarje e vërtetë)! https://m.youtube.com/watch?v=VFMuBJdI6Ho [...]
Pyetje:A lejohet vetknaqja (mastrubimi)?

Pyetje:A lejohet vetknaqja (mastrubimi)?

Pyetje:A lejohet vetknaqja (mastrubimi)? https://m.youtube.com/watch?v=lmZXhbyRc84&feature=youtu.be [...]
1 2 3 92 10 / 916 POSTS