Author: admin

I am a web developer who is working as a freelancer. I am living in Saigon, a crowded city of Vietnam. I am promoting for http://sneeit.com

1 2 3 22 10 / 213 POSTS
Efektet e dobishme të limonit në shëndetin e njeriut

Efektet e dobishme të limonit në shëndetin e njeriut

Limoni (fruta të njohura si Citrus) është një hibrid i bimëve të egra të kultivuara. Lëngu i limonit përmban rreth 5% acid i cili i jep frutit shij [...]
Këshillë urgjente për duhanpirësit: Këto 6 ushqime ua pastrojnë mushkëritë

Këshillë urgjente për duhanpirësit: Këto 6 ushqime ua pastrojnë mushkëritë

Nikotina shkakton rritje të shpejtë të presionit të gjakut në mushkëri. Përveç kësaj, edhe nëse dikush e lë duhanin, efektet e nikotinës mund të zgjas [...]
Të Mirat e Veçanta të Mjaltit të Tërfilit Shqiptar

Të Mirat e Veçanta të Mjaltit të Tërfilit Shqiptar

Hixhameja dhe vlerat e saj Profeti (s.a.v.s) ka thënë: “Natën e Israsë nuk kalova pranë ndonjë prej banorëve të qiellit veçse më ka urdhëruan për t [...]
Hurma- rëndësia e tyre për trupin e njeriut

Hurma- rëndësia e tyre për trupin e njeriut

Hurmat janë shumë të shijshme dhe të ëmbla, por gjithashtu të mbushura me shumë vlera ushqyese, vitamina, antioksidantë, sheqerna që treten lehtë dhe [...]
Si Të Humbisni Peshë Duke Ngrënë 5-6 Herë Në Ditë

Si Të Humbisni Peshë Duke Ngrënë 5-6 Herë Në Ditë

Humbja e peshës vjen nga menaxhimi i kalorive që konsumoni gjatë ditës. Vetëm në një kilogram të vetëm të peshës trupore gjenden 3500 kalori. Nj [...]
“Kush ha ngadalë, ha më pak dhe qëndron i shëndetshëm”

“Kush ha ngadalë, ha më pak dhe qëndron i shëndetshëm”

Mos nxitoni, ju lutem! Hani ngadalë, pa nxitim. Në këtë mënyrë do të qëndroni në formë dhe të shëndetshëm. Keni dëgjuar thënien: “Kush ha ngadalë, h [...]
A keni probleme me lukthin, ja si t’i shmangni ato!

A keni probleme me lukthin, ja si t’i shmangni ato!

A keni probleme me lukthin, ja si t’i shmangni ato! Me përshpejtimin e tretjes zgjidhen shumë probleme shëndetësore të cilat e përcjellin punën e n [...]
Duaja mahnitëse – kush e lexon këtë lutje Allahu, xh.sh., do t’i japë dalje nga situata që gjendet

Duaja mahnitëse – kush e lexon këtë lutje Allahu, xh.sh., do t’i japë dalje nga situata që gjendet

Një ditë, i Dërguari i Allahut, s.a.v.s., duke iu drejtuar sahabëve të tij, tha: – “Pasha Atë, në dorën e të Cilit është shpirti im, nuk ka asnjë bes [...]
Dobitë e ftoit për shëndetin tonë

Dobitë e ftoit për shëndetin tonë

Konsumimi i ftonjve është i dobishëm për ata që vuajnë nga gastriti dhe ulcera e stomakut. Të pasura me vitaminën C dhe lëndë ushqyese të tjera të [...]
Ramazani po afrohet, mësoni kohën e syfyrit dhe iftarit të parë

Ramazani po afrohet, mësoni kohën e syfyrit dhe iftarit të parë

Çdo vit për muajin e shenjtë të Ramazanit, miliona myslimanë në të gjithë botën agjërojnë për 30 ditë nga mëngjesi në mbrëmje. Por, ky muaj është s [...]
1 2 3 22 10 / 213 POSTS