Allahu na falte: Mos faIja e namazit të sabahut në kohë e vet, nga mekatet e mëdha..!?

HomeArtikuj

Allahu na falte: Mos faIja e namazit të sabahut në kohë e vet, nga mekatet e mëdha..!?

Allahu na falte: Mos faIja e namazit të sabahut në kohë e vet, nga mekatet e mëdha..!?.. Mos falja e namazit të sabahut në kohë e vet, nga

Arsyet pse nuk i lejohet femres muslimane të martohet me një jomusliman?
KUJDES! Ndalohet rreptësisht përhapja e fshehtësive bashkëshortore!
Nje fjale qe do ju largoj nje det me mekate!

Allahu na falte: Mos faIja e namazit të sabahut në kohë e vet, nga mekatet e mëdha..!?..

Mos falja e namazit të sabahut në kohë e vet, nga mekatet e mëdha..!?

Thote shejkhu i nderuar Abdulaziz bin Bazi -Allahu e meshirofte-:

“Humbja e namazit te SABAHUT (mosfalja me xhemat) dhe te flesh derisa te dale koha e tij
(pra ta besh zakon kete dhe te mos marresh shkaqet per tu ngritur ne kohen e tij),
eshte prej harrameve me te medha dhe prej veprave te hipokriteve”.

مجموع الفتاوى 3/424

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0