Alejohet dërgimi i luleve në varreza?

HomeVideo

Alejohet dërgimi i luleve në varreza?

Alejohet dërgimi i luleve në varreza?

Lutjet e mengjesit dhe mbremjes!
A lejohet dhënia e veshkës për njerëz që kanë nevojë?
Pyetje:A lejohet burri ta shkororëzojë gruan, për shkak se nuk mund të bëjë fëmijë?

Alejohet dërgimi i luleve në varreza?

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0