Adhurimi i pare qe do te pyetet njeriu kur te largohet nga kjo bote!

HomeVideo

Adhurimi i pare qe do te pyetet njeriu kur te largohet nga kjo bote!

Adhurimi i pare qe do te pyetet njeriu kur te largohet nga kjo bote! Adhurimi i pare qe do te pyetet njeriu kur te largohet nga kjo bote! LajmiPress

Mos u merr me gabimet e te tjereve dhe mos i pergojo te tjeret!
Pyetje:A lejohet burri ta shkororëzojë gruan, për shkak se nuk mund të bëjë fëmijë?
Pyetje:Cfare do te thote fjala Elhamdulilah?

Adhurimi i pare qe do te pyetet njeriu kur te largohet nga kjo bote!

Adhurimi i pare qe do te pyetet njeriu kur te largohet nga kjo bote!
LajmiPress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0