A PO DON ME SHKU N’XHENNET?!

HomeVideo

A PO DON ME SHKU N’XHENNET?!

A PO DON ME SHKU N’XHENNET? – KĂ«shillĂ« pĂ«r ata qĂ« mendojnĂ«! A PO DON ME SHKU N’XHENNET? – KĂ«shillĂ« pĂ«r ata qĂ« mendojnĂ«! LajmiPress.info

Pyetje:A lejohet dërgimi i luleve në varreza?
Lutja e cila largon çdo hall, brengë dhe vështirësi! Lutja e Profetit Junus Alejhiselam
Pyetje:A LEJOHET TĂ‹ PĂ‹RDORET LĂ‹KURA E SHTAZĂ‹S SĂ‹ NGORDHUR?

A PO DON ME SHKU N’XHENNET? – KĂ«shillĂ« pĂ«r ata qĂ« mendojnĂ«!

A PO DON ME SHKU N’XHENNET? – KĂ«shillĂ« pĂ«r ata qĂ« mendojnĂ«!

LajmiPress.info

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0