A mund të na i tregoni disa mrekulli të Kuranit?

Homepyetje

A mund të na i tregoni disa mrekulli të Kuranit?

LajmiPress Pyetja:A mund të na i tregoni disa mrekulli të Kuranit?Përgjigjja:Falënderimet i takojnë Allahut, paqja dhe bekimet e Tij qofshi

Pyetje:A mund ta emërtoj vajzën time me emrin e vajzës së profetit Jusuf a.s?
Pyetje:Pse avionet zakonisht kanë ngjyren e bardhë ?
Pyetje:A lejohet të ndahem nga i fejuari nëse e gjej që ai flet me femra të tjera?

LajmiPress

Pyetja:A mund të na i tregoni disa mrekulli të Kuranit?Përgjigjja:Falënderimet i takojnë Allahut, paqja dhe bekimet e Tij qofshin mbi të Dërguarin e Tij Muhamed, mbi familjen e tij, mbi shokët e tij dhe të gjithë ata që ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gjykimit.Për ta shtjelluar çështjen e mrekullive të Kuranit duhet të shkruhet shumë dhe këtë nuk kemi mundësinë ta bëjmë në një përgjigje.

Por ju rekomandojmë të lexoni librin “Mrekullitë shkencore të Kuranit”, shkruar nga dr. Abdulmexhid Ez Zendan ose librin “Udhërrëfyes i shkurtër i Islamit”, shkruar nga I. A. Ibrahim. Në këta dy libra, të cilët mund t’i gjeni nëpër librari, mund të gjeni mjaft fakte rreth mrekullive shkencore të Kuranit. Kërkojmë falje për pamundësinë e zgjerimit në këtë pikë, pasi kemi një numër mjaft të madh pyetjesh të papërgjigjura.
Alaudin Abaz

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0