A me lejohet te perdor internetin e komshinjve pa leje?

Homepyetje

A me lejohet te perdor internetin e komshinjve pa leje?

A me lejohet te perdor internetin e komshinjve pa leje, si te atyre qe kane vendosur kodin, por edhe te atyre qe nuk kane vendosur kodin, duke e lene

Pyetje:Çfarë lutje duhet të themi për mbrojtjen e fëmijëve?
A shpërblehet ai që e lexon Kuranin edhe nëse nuk e kupton atë?
Ku ndryshon dita e Xhuma nga ditët tjera ?!

A me lejohet te perdor internetin e komshinjve pa leje, si te atyre qe kane vendosur kodin, por edhe te atyre qe nuk kane vendosur kodin, duke e lene vete te hapur?

Jo, nuk lejohet kjo gje. Nuk lejohet te perdoresh pronen dhe mallin e dikujt pa lejen e tij.

Shejh Salih El Feuzan
Allahu e ruajtte!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0