A me lejohet te perdor internetin e komshinjve pa leje?

Homepyetje

A me lejohet te perdor internetin e komshinjve pa leje?

Pyetje: A me lejohet te perdor internetin e komshinjve pa leje, si te atyre qe kane vendosur kodin, por edhe te atyre qe nuk kane vendosur

Pse e lodh veten duke u falur pesë herë në ditë..!?
Gjykimi fetar në lidhje me parashikimin e motit, a lejohet?
Kjo është pema e Zekumit, e përmendur në Kur’an, për çfarë përmendët?

Pyetje:

A me lejohet te perdor internetin e komshinjve pa leje, si te atyre qe kane vendosur kodin, por edhe te atyre qe nuk kane vendosur kodin, duke e lene vete te hapur?

Jo, nuk lejohet kjo gje. Nuk lejohet te perdoresh pronen dhe mallin e dikujt pa lejen e tij…..
Shejh Salih El Feuzan
Allahu e ruajtte!

Lajmipress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0