A Lejohet ta drejtosh atë që është në namaz, nëse nuk është i drejtuar nga kibla.?

Homepyetje

A Lejohet ta drejtosh atë që është në namaz, nëse nuk është i drejtuar nga kibla.?

A Lejohet ta drejtosh atë që është në namaz, nëse nuk është i drejtuar nga kibla.? A Lejohet ta drejtosh atë që është në namaz, nëse nuk ës

Cfarë duhet të bëj ai që e humb namazin e Xhumasë ?
Pyetje:A lejohet djegia e kufomës?
Pyetje:Nëse ia paguajmë borxhet atij që ka ndërruar jetë, a i lehtësohet dhe a e ndjen ai këtë gjë?

A Lejohet ta drejtosh atë që është në namaz, nëse nuk është i drejtuar nga kibla.?

A Lejohet ta drejtosh atë që është në namaz, nëse nuk është i drejtuar nga kibla.?Lejohet ta drejtosh atë që është në namaz, nëse nuk është i drejtuar nga kibla.

Transmetohet nga Abdullah bin Omeri -radiallahu anhu- se ka thënë:“Kur njerëzit ishin në Kuba në namazin e sabahut, u vjen dikush dhe u thotë:

Profeti -alejhi selam- i është zbritur këtë natë kurani dhe është urdhëruar të drejtohet nga Qabja prandaj drejtohuni andej……ata ishin të drejtuar nga Shami dhe u rrotulluan nga Qabja”E transmeton Buhariu dhe Muslimi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0