A lejohet ta bëj hunden oper’acion plastik?

HomeArtikuj

A lejohet ta bëj hunden oper’acion plastik?

Autor. A lejohet ta bëj hunden oper’acion plastik?Pyetje: “Një grua u përfshi në një aks’ident trafiku në të cilin hunda e saj iu shëmtua.A

10 hapa qe te lehtesojne zgjimin per te falur namazin e sabahut!
Lypësi i lumtur – Para disa qindra viteve në Medine jetonte një lypës…
Shefi i zyrës së BE-së në Kosovë, ambasadori Tomas Szunyok, vizitoi Xhaminë e Madhe në Prishtinë.

Autor.

A lejohet ta bëj hunden oper’acion plastik?Pyetje: “Një grua u përfshi në një aks’ident trafiku në të cilin hunda e saj iu shëmtua.A i lejohet asaj që të bëjë kirurgji plastike për këtë?Përgjigje: “Po. Asaj i lejohet që të operohet për ta larguar shëmtimin.Ky është një trajtim i lejuar.”Shejkh Salih bin Feuzan el-Feuzan (Allahu e ruajttë!)Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (19).

Allahu na bafte nga ata qe e pasojne rrugen e hajrit dhe miresive te Tije te pa fundme, dhe e lusimt te na ruaj nga cdo e keqe

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1