A lejohet qё muslimani ti bёj rukje jomuslimanit?

HomeArtikuj

A lejohet qё muslimani ti bёj rukje jomuslimanit?

A lejohet qё muslimani ti bёj rukje jomuslimanit? Po, i lejohet muslimanit qё tё mjekoi dikё tjetёr me anё tё Kuranit edhe nёse ai (i sёmur

Martohu që të shpëtosh nga veset e liga!
Ja sa është rritur e mbij.etuara e vetme e tragjedisë në Restelicë.
Sulmohet Xhamia e Haxhi Ymerit në Gjakovë, autorët thyen dritaren dhe hynë brenda!

A lejohet qё muslimani ti bёj rukje jomuslimanit?

Po, i lejohet muslimanit qё tё mjekoi dikё tjetёr me anё tё Kuranit edhe nёse ai (i sёmuri) nuk ёshtё musliman, pёrvec kur ky njeri lufton kundra Islamit dhe muslimanёve dhe gjithashtu nuk i lejohet jomuslimanit ta prekё Kuranin gjate rukjes por rukja ti behet me anё tё kёndimit apo duave tё pёrcjellura pёr shёrim.

Komisioni i Pёrhershёm i Dijetarёve tё Mёdhenj

LajmiPress..

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0