A lejohet dhënia e veshkës për njerëz që kanë nevojë?

HomeVideo

A lejohet dhënia e veshkës për njerëz që kanë nevojë?

A lejohet dhënia e veshkës për njerëz që kanë nevojë?

Lutja e cila largon çdo hall, brengë dhe vështirësi! Lutja e Profetit Junus Alejhiselam
Mos u nxito ne kerkimin e duas dhe mos e braktis ate!
Pyetje:A e ke dëgjuar këtë tregim?

A lejohet dhënia e veshkës për njerëz që kanë nevojë?

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0