A ke dhënë sadaka për prindërit e tu të cilët kanë ndërruar jetë?

Homepyetje

A ke dhënë sadaka për prindërit e tu të cilët kanë ndërruar jetë?

Përcillet se Sead bin Ubade – Allahu qoftë i kënaqur me të – i tha Profetit alejhi selam: “O i Dërguari i Allahut! Nëna ime vdiiq dhe u

A e dini ne cilën ditë mbyllet dera e pendimit dhe nuk pranohet më pendimi !? (HADITH)
Pyetje:A mund të përshëndetemi me grusht apo me bërryla në rast pandemie?
Pse nuk bën ta mbajm teshtimen!

Përcillet se Sead bin Ubade – Allahu qoftë i kënaqur me të – i tha Profetit alejhi selam:

“O i Dërguari i Allahut! Nëna ime vdiiq dhe unë jam larg saj, prandaj a mund t’i bëj dobi sadakaja që mund të jap për të?

Tha: “ Po.”

Tha Sead bin Ubade: “ Unë të kam ty si dëshmitar që plantacionin tim (të hurmave) e jap sadaka për të.”

Buhariu dhe Muslimi

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1