A ka mjaftueshëm të drejta gruaja

HomeVideo

A ka mjaftueshëm të drejta gruaja

A ka mjaftueshëm të drejta gruaja..! – Dr. Shefqet Krasniqi tregon shembuj se si është përcaktuar dikur e si përcaktohet sot Lajmipress

Allahu mallkon ata qe bejn keto 4 vepra!!!
Vogëlushi Rejan, dhe dera e Xhenetit Rejan!!
Pyetje a lejohet:Falja e namazit përmes internetit

A ka mjaftueshëm të drejta gruaja..!

– Dr. Shefqet Krasniqi tregon shembuj se si është përcaktuar dikur e si përcaktohet sot

Lajmipress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0