Pyetje:A është haram me marr shpi me kredit, spo kom mundësi me pagu qira?

Homepyetje

Pyetje:A është haram me marr shpi me kredit, spo kom mundësi me pagu qira?

A është haram me marr shpi me kredit, spo kom mundësi me pagu qira? Dr. Shefqet Krasniqi…

Si Bëhet Falja E Namazit Kur Je Duke Udhëtuar Me Autobus??
Pse nata është e zezë dhe e errët? Cfarë thotë Allahu në Kur’an?
Pyetje:A mund të bëj dua midis dy hytbeve të Xhumasë!

A është haram me marr shpi me kredit, spo kom mundësi me pagu qira?

Dr. Shefqet Krasniqi…

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0