1 2 3 20 10 / 193 POSTS
Mesazhi i hoxhes per vaksinimin

Mesazhi i hoxhes per vaksinimin

Mesazhi i hoxhes per vaksinimin https://fb.watch/890-Zv8Jfx/ Hoxhë Fadil Musliu spegon se a lejohet te merret Vaksina [...]
5 gjëra për të cilat lus Allahun të mos sprovoheni!

5 gjëra për të cilat lus Allahun të mos sprovoheni!

Nga Ibën Umeri (Allahu qoftë i kënaqur prej tij!) transmetohet se ka thënë: “I Dërguari i Allahut (Paqja dhe bekimi i Allahut qofshin [...]
Nëse njeriu është në tualet, si e thotë besmelen?

Nëse njeriu është në tualet, si e thotë besmelen?

Pyetja:Nëse njeriu është në tualet, si e thotë besmelen? Përgjigja:Në qoftë së njeriu është në tulat bismil-lahin e thotë me zemër e jo [...]
Ujërat dhe llojet e tyre!

Ujërat dhe llojet e tyre!

PASTËRTIA Ujërat dhe llojet e tyre Grupi i parë: uji pastrues. Është ai ujë i pastër në vetveten e tij dhe që pastron gjërat [...]
BOTËKUPTIM I SHKURTËR NË LIDHJE ME KADANË DHE KADERIN!

BOTËKUPTIM I SHKURTËR NË LIDHJE ME KADANË DHE KADERIN!

Kadaja dhe kaderi – caktimi dhe përcaktimi i Allahut të gjithdijshëm. Ai ka krijuar gjithçka dhe gjithçka zhvillohet sipas caktimit të [...]
Nuk është prej nesh ai që nuk respekton të moshuarit!

Nuk është prej nesh ai që nuk respekton të moshuarit!

Lexojeni Profeti salallahu alejhi ue selem thotë: “Nuk është prej nesh ai që nuk respekton të moshuarit, nuk mëshiron të vegjlit dhe [...]
6 dobitë që fitojmë nga ky hadith!

6 dobitë që fitojmë nga ky hadith!

EbuHurejra -radiallahuanhu- tregon se profeti -alejhi selam- ka thënë: “Një burrë (prej atyre që kanë qenë para jush) bleu prej një bu [...]
Fjalet qe duhen thene para se te hani ushqim!

Fjalet qe duhen thene para se te hani ushqim!

Edukata gjatë ngrënies së ushqimit;Fillimi i ngrënies së ushqimit me përmendjen e Allahut(Bismilah) Pra, fillon ngrënien e ushqimit duk [...]
Mesimi i pare qe perfitohet nga historia e Ademit alejhis-selam dhe Havase!

Mesimi i pare qe perfitohet nga historia e Ademit alejhis-selam dhe Havase!

Lexojeni Allahu i Madheruar ne lidhje me Ademin alejhis-selam dhe Havane thote: “Ata të dy thanë: “Zoti ynë, ne i bëmë padrejtësi vetv [...]
Studim: Më pak njerëz po martohen, derisa shkalla e divorcit është dhjetëfishua!

Studim: Më pak njerëz po martohen, derisa shkalla e divorcit është dhjetëfishua!

Një studim i ri ka zbuluar se sa shumë shoqëria ka ndryshuar në aspektin e martesës dhe divorcit në Mbretërinë e Bashkuar. Sipas Zyrës [...]
1 2 3 20 10 / 193 POSTS