520 banesa të reja dhe komode është vepër reale dhe madhështore, Hoxha lavdëron punën e Presidentit Erdogan!

HomeUncategorized

520 banesa të reja dhe komode është vepër reale dhe madhështore, Hoxha lavdëron punën e Presidentit Erdogan!

Hoxhë Mustafa Terniqi shkruan: “Nuk ka hajër e dobi Shqipëria dhe as ka pasur prej atyre që flasin se pse hyri Erdogani në parlament, a e c

Momenti kur një tufë e qenëve vërsulen drejt një vajze në Ferizaj!
Pyetje:Përse e ka zbritur Allahu Kuranin?
Urtësia Shkencore e thënies “Elhamdulilah” pas teshtitjes e cila Është traditë Profetike!

Hoxhë Mustafa Terniqi shkruan:

“Nuk ka hajër e dobi Shqipëria dhe as ka pasur prej atyre që flasin se pse hyri Erdogani në parlament, a e cënoi apo jo sovranitetin e vendit apo pse erdhi në ditën e vd’ekjes së Skenderbeut, ndërkohë të gjitha këto i ka në dorë qeveria Shqiptare dhe jo Erdogani.

Mjaftojnë si përgjigje, uratat dhe fjalët përgëzuese për Erdoganin të atyre njerëzve të thjeshtë pa shtëpi e të lodhur, që flisnin nga zemra. 520 banesa të reja dhe komode është vepër reale dhe madhështore që nxjerr në pah se kush janë ata njerëz që realisht nuk e duan këtë vend.

Sa për sovranitetin, sovraniteti i Shqipërisë është cënuar dhe shkelur plot herë nga shumë njerëz të tjerë. Mosmirënjohësit janë të dënuar të mos gëzohen asnjëherë”…

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0