Pyetje:Si duhet ti edukojme femijet sipas tradites profetike?

HomeVideo

Pyetje:Si duhet ti edukojme femijet sipas tradites profetike?

Si duhet ti edukojme femijet sipas tradites profetike

Pyetje:A LEJOHET TĂ‹ PĂ‹RDORET LĂ‹KURA E SHTAZĂ‹S SĂ‹ NGORDHUR?
Ibën Tejmiju dhe metoda e dijes dhe drejtësisë!
Nëna ime e sëmurë ka shkuar tek një Magjistar (pyetje)?

Si duhet ti edukojme femijet sipas tradites profetike

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0