3 Urtësitë E Lutjes Së Junusit Alejhi Selam !

HomeArtikuj

3 Urtësitë E Lutjes Së Junusit Alejhi Selam !

Lutja e Junusit alejhi salatu ue selam “La ilahe il-la Ente subhaneke inni kuntu minedh-dhaliminë” (Enbija 87) (Nuk ka të adhuruar me të

Urtësia e rënies së njeriut në gjynahe dhe mëkate!
5 Ushqimet e ndaluara nga Kurani.
Lutjet nga Kur’ani (lutjet me te mira te mundshme , thuani sa here qe keni nevoje per ndihme nga Zoti i Lartesuar)!

Lutja e Junusit alejhi salatu ue selam

“La ilahe il-la Ente subhaneke inni kuntu minedh-dhaliminë” (Enbija 87)

(Nuk ka të adhuruar me të drejtë përveç Teje! Qofsh i lavdëruar! Me të vërtetë, unë kam gabuar!”)

SubhanAllah!

Kjo lutje i përfshin tre çështje me rëndesi:

Fillimi i saj përmban: Teuhid (njehsimin e Zotit);
Mesi i saj përmban: Madhërim;
Fundi i saj përmban: Kërkim falje.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0