3 keshilla nga shejh Albani

HomeArtikuj

3 keshilla nga shejh Albani

Autor Fjalet e shejh Albanit (Allahu e meshirofte) me rastin e marrjes se cmimit “Melik Fejsal el Alemijeh”: “Ja tek jam, edhe pasi kalova

Pasuria e madhe e famlijes kur lind një vajzë
SubhanAllah..! Vetem per 1 minute fiton 1400 sevape..!
Lutje per kerkimin e rriskut dhe miresive te medha!

Autor

Fjalet e shejh Albanit (Allahu e meshirofte) me rastin e marrjes se cmimit “Melik Fejsal el Alemijeh”:

“Ja tek jam, edhe pasi kalova nga jeta ime pothujase gjashtedhjete vite, vazhdoj te ecë ne rrugen e dijes fisnike. Vazhdimisht duke hedhur syte tek ajo (dija), per ta thjeshtuar e per ta sjelle sa me te kuptueshme. E megjithate, vazhdoj te jem ne shkallen e pare te saj. Nisur nga kjo, do doja tu drejtoja tri keshilla te sinqerta, nxenesve te dijes:

1- Ta mesojne dijen per (te larguar injorancen nga) vetet e tyre.

2- Le te jete dija, preokupimi dhe brenga e tyre kryesore.

3- Te mos nxitohen ne disa ceshtje te cilat nuk arrihen vecse me maturi dhe kerkim te vazhdueshem, si dhe duke hulumtuar detajet dhe pasojat.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1