1000 euro gjobë për një furrë në Gjilan, pesha e bukës nuk përputhej me deklaracionin

HomeLajme

1000 euro gjobë për një furrë në Gjilan, pesha e bukës nuk përputhej me deklaracionin

Drejtoria e Inspekcionit në Gjilan ka shqiptuar një dënim për një furrë në Gjilan. Gjatë inspektimit në sektorin e bukës, në një furrë

Profesori me dedikim prekës për 23-vjeçaren që vdiq në aksidentin tragjik në Bullgari
Emocionuese, ne ditën e fundit të vitit, veterani i luftës bëhet me banesë të re
Ky është pronari i karburantit në Shqipëri që nuk e rriti çmimin e naftës, 1 litër shitet më pak se 200 lekë!

Drejtoria e Inspekcionit në Gjilan ka shqiptuar një dënim për një furrë në Gjilan.

Gjatë inspektimit në sektorin e bukës, në një furrë në qytet është konstatuar se .

Inspektorët kanë ndërmarrë veprimet e duhura ligjore dhe subjektit ekonomik i kanë shqiptuar një gjobë në shumë 1000 euro, pasi nga kanë vërtetuar se buka që shitej për 500 gramë peshonte 70 deri në 80 gramë më pak.

Drejtoria e Inspekcionit komunal në Gjilan i siguron qytetarët se ankesat dhe kërkesat e tyre do të shqyrtohen me seriozitet të plotë dhe se nuk do të tolerojë mashtrime në dëm të konsumatorit.

LajmiPress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0